Fa'amaufa'ailoga le sa'o auala su'esu'e ma meafaigaluega su'ega mo fagu celine

O fagu cillin sterile o se ituaiga masani o mea faʻapipiʻi vailaʻau i falemaʻi faʻafomaʻi, ma afai e tupu se liki i totonu o se fagu cillin sterile, e mautinoa lava e maua e le vailaʻau aʻafiaga.

E lua mafuaʻaga o le leakaina o le faʻamaufaʻailoga o le fagu cillin.

1. Faʻafitauli i le fagu lava ia, taʻe, bubbles ma microporosity i totonu o le fagu tioata i le taimi o gaioiga ma felauaiga.

2. Leakage mafua ona o faafitauli i le paʻu taofi lava ia, lea e le masani ai, ae o loʻo i ai foi i le gaosiga moni.

Mataupu faavae o le faagaoioiga.

E ala i le ave'esea o le potu fua i se fa'atatau o le mamafa, e faia ai se si'osi'omaga eseese o le mamafa i le va o le afifiina ma le potu fua.I totonu o lenei siosiomaga, e sola ese le kesi e ala i le leakages laiti i totonu o le afifiina ma faʻatumu le potu fua, e mafua ai le siʻitia o le mamafa i totonu o le potu fua, lea e mafai ona faʻatatau i le faʻaogaina o le eseesega o le mamafa, taimi vaeluaga ma le siʻitia o le mamafa.

Su'ega metotia

1. Tuu le faʻataʻitaʻiga o le fagu celine e faʻataʻitaʻiina i totonu o le vai i totonu o le potu gaogao o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga celine.

2. Fa'apipi'i se vaega vai i le fa'amaufa'ailoga fa'ata'amilo i le su'ega fa'amaufa'ailoga ma tapuni le fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga e puipuia ai le tafe i le taimi o le su'ega.

3. fa'atulaga tulaga fa'ata'ita'i e pei ole su'ega su'ega, vacuum ta'amilosaga, ma isi ma oomi lemu le fa'amau su'ega e amata ai le su'ega.

4. i le taimi o le faʻagasologa o le faʻamama poʻo le taofiofia o meafaigaluega, vaʻavaʻai ma le totoa pe o loʻo i ai pea faʻalavelave faʻafuaseʻi i luga o le pulou o le fagu tui, afai o loʻo i ai pea faʻalavelave faʻafuaseʻi, vave ona oomi le ki taofi mama, o meafaigaluega e taofi le masini ma faʻaalia le mamafa. le taua o le faʻataʻitaʻiga pe a tupu le ea leakage, pe afai e leai ni faʻalavelave faʻaauau i totonu o le faʻataʻitaʻiga ma e leai se vai ua sosolo i totonu o le faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga lelei.

122-300x300

Meafaigaluega su'ega

O le MK-1000 non-destructive leak tester, lea e taʻua foi o le vacuum decay tester, o se metotia suʻega e le faʻaleagaina, e taʻua foi o le vacuum decay method, lea e faʻaaogaina faʻapitoa i le micro-leakage detection of ampoules, fagu celine, fagu tui. , fagu pa'u tui lyophilized ma fa'ata'ita'iga fa'apipi'iina muamua.

 


Taimi meli: Mati-12-2022